Posłuchaj: Restrict Flavour „Fuoriclasse EP”

Materiał dostępny jest już online.

Okładka płyty „Fuoriclasse EP” (foto: materiały prasowe)

Do sieci trafiła nowa epcka autorstwa młodego didżeja i producenta z Wrocławia tworzącego pod pseudonimem Restrict Flavour. Artysta na swoim koncie ma już wydany cztery lata temu materiał pod tytułem „Hellium EP”. Teraz jego dyskografię wzbogaciła druga epka – „Fouriclasse”.

Opublikowany właśnie krążek zawiera pięć utworów będących wynikiem inspiracji muzyką elektroniczną z całego świata. Jak zauważa sam Restrict Flavour, praca nad tym krążkiem oraz sam moment jego wydania, jest dla niego swego rodzaju nowym otwarciem po długim rozbracie z autorskimi produkcjami. Z efektem końcowym zapoznać można się za pośrednictwem najpopularniejszych serwisów streamingowych.

Przypominam, że Restrict Flavour pomimo młodego wieku jest już postacią dobrze rozpoznawalną wśród słuchaczy i miłośników zarówno muzyki elektronicznej, jak i rapu. Wszystko dzięki remiksom, jakie wykonał m.in. dla Noviki, tria Sonar, Abla i duetu Rysy. Producent wziął również udział w projekcie „10/10”, którego finałem była premiera kompilacji pod tym samym tytułem. Składanka opublikowana z okazji dziesiątych urodzin blogu AxunArts oraz labelu SoFarUnknown.Records zawierała remiks utworu „Śniadanie” wokalistki Jahgi.

Poniżej player z epką „Fouriclasse”. (MAK/materiały prasowe)

*** *** *** *** ***

Bądź na bieżąco z publikacjami na blogu AxunArts. Zapisz się już dzisiaj do newslettera.
Polub blog na Facebooku oraz obserwuj autora na Twitterze.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.